24 Temmuz 2012 Salı

Avmmall.com Açıldı


  Artık internetin hayatımıza nasıl etki ettiğinden, onsuz bir yaşamın neredeyse imkansız olduğundan herkes bahsediyor.Her gün açılan binlerce site, binlerce uygulama bize hep farklı imkanlar sağlıyor.Öyleki artık istediğimiz her an, her şeyi internet üzerinden yapabiliyoruz.
   
   Avmmall.com'da tam bu noktada yeni bir ihtiyacı karşılamak üzere kurulmuş.Daha önce bir örneğini e-PTT AVM'de gördüğümüz bu uygulamayı yeni hayata sunan site bize online olarak mağaza gezme ve alışveriş yapma deneyimini sağlıyor.
   Teoride bir e-ticaret sitesi olan avmmall.com'un Markafoni ya da Limango gibi sitelerden pek farkı yok.Ancak avmmall.com size vitrin gezme gibi bir imkan sağlıyor.Bir alışveriş sitesi görünümü oluşturan site içine girdiğiniz anda karşınıza katlar çıkıyor ve gerçek mağaza görüntüleriyle vitrin vitrin dolaşabiliyorsunuz.Oldukça gerçekçi olan bu site de bir yemek katı bile var, yani yemeğinizi sipariş ederken bir yandan da alışveriş yapabiliyorsunuz.
   Eğer bu kadar detayla uğraşmak istemezseniz, site size üst penceresi aracılığıyla doğrudan istediğiniz ürüne gidip alışveriş yapma imkanı da sunuyor.

   Site önümüzdeki günlerde yaygınlaşır mı bilinmez ama erkekleri sevgilileriyle ya da bayan arkadaşlarıyla bir alışveriş serüvenine girmekten kurtaracağa benziyor. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder