8 Ağustos 2012 Çarşamba

Eğlencenin Tek Adresi Google.com


   Özel günlere has yaptığı Doodle'lar ile sıradanlıktan uzaklaşan Google aynı zamanda hayatımızda çok kullandığımız ama mucidini bilmediğiniz aletlerin de mucitlerini bize bu Doodle'lar sayesinde tanıtarak bir farklılık yaratıyordu.
   
   Olimpiyat atmosferinin bütün dünyayı sardığı bu günlerde ise Google, ana sayfasını hep olimpiyatlara ayırmıştı.Yüzme, eskrim ve masa tenisi gibi oyunları Doodle'larına taşıyan Google dün tamamiyle farklı bir uygulamaya yöneldi.
   
    Dün yapılan 100 metre engelli koşusuna özel olarak hazırlanan interaktif Doodle'da klavyeniz yardımıyla 100 metre engelli yarışında bir sporcuyu yönlendirerek en iyi dereceyi yapmaya çalışıyorsunuz.Üstelik derecenizi Google+ profilinizde de arkadaşlarınızla paylaşıp, onları bir düelloya davet edebiliyorsunuz.Bugün ise basketbol maçlarına özel olarak hazırlanan yeni intereaktif Doodle'da 24 saniye içinde en fazla sayıda basketi atmaya çalışıyoruz.Çok basit gibi gözüken ve zor olması da beklenmeyen oyunda Google baştan savma bir iş yapmayıp sayı attıkça zorlaşan bir oyun sunmuş.

   Oyunları oynarken sadece zaman öldürmeyip aynı zamanda da hırs yaparak derecenizi geliştirmeye çalışmanız gerçekten iyi vakit geçirmenizi sağlıyor.Daha önceden de bu tarz yeniliklerle karşımıza çıkan Google'ın olimpiyat sonuna kadar daha neler yapacağı merakla bekleniyor.
   Eğer sizde bu oyunlara göz atmak isterseniz tek yapmanız gereken, her gün yaptığınız gibi, Google.com'u ziyaret etmek.Google'ın diğer Doodle'larına göz atmak isteyenler ise buraya tıklayabilirler.
   Sizde derecelerinizi buraya yorum yazarak kendinizi diğer oynayanlarla karşılaştırabilirsiniz, iyi eğlenceler.
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder